Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Gratuluji k vysoké karmě R^

Na ní je vidět, co si naši občané doopravdy myslí.

To je nejlepší odpověď "diskutujícím" typu Zdeňka Matušky či Jana Švadlenky.

2 2
možnosti
VS

Nerad vám kazím vaše upřímně nadšené jaskotání nad výší karmy a z toho vyplývajícím názorem našich občanů, nicméně si vás dovolím upozornit, že článek Davida Vlka o pendrekáři Ondráčkovi, který je napsán v opačném duchu než blog pana Trojana, má karmu ještě vyšší.

Pokud by chtěl být někdo škodolibý, mohl by napsat že na výši karmy u článku pana Vlka je vidět, co si naši občané doopravdy myslí a že je nejlepší odpovědí "diskutujícím" typu Jaromíra Petříka...

2 0
možnosti
VS

A to si představte, že více jak sedmdesát let po válce tady mají stále někteří lidé v hlavách nacisty a potřebu je zlikvidovat, sebrat jim jakoukoliv šanci na rovný podíl ve veřejném životě. Kam se poděl duch demokracie, ptám se?

0 0
možnosti
Foto

omyl pane Studený, nacisti jsou u nás mimo zákon. oni nemohou mít rovný podíl na veřejném životě

0 0
možnosti
AT

Protože píšete 2x to samé, zareaguji také podruhé stejně: nikdo ale opravdu nikdo nezpochybňuje Ondráčkův mandát. Jestli se vám zdá, že ano, předložte důkaz.

Vlna odporu se zvedla proti jeho zvolení do vedení komise, což byl špinavý politický kšeft od lidí, kteří kvůli prospěchu zapomenou na nějaký morální kredit a na to, k čemu dostali mandát od svých voličů. Volba zarytého komunisty do kontrolního orgánu GIBS to určitě nebyla.

Ondráčkovi bych stejně jako většina neměl za zlé ani tak jeho angažmá v r.89 ale to, že se ještě dnes k němu hrdě a arogantně hlásí .

Žvásty o organizaci protestu opozičních politiků přes média jsou už fakt jen k smíchu. To si fakt myslíte, že banda zabedněnců si pustila televizi, slyšela slovo mlátička a šla tupě pořvávat na náměstí?

2 1
možnosti
LB

PANE Trojan SMEKÁM!!!!

5 0
možnosti
Foto

Velmi pomylenou uvahu jste sepsal.

1 2
možnosti
JL

Organizace volby (hlasovani) ve Snemovne je v rukou predsedy a je podporovana stranami v teto instituci. Deje se podle pravidel hlasovani. Hlasovani je po diskuzi na dany problem.

Otazka? Kde se stala chyba pri volbe Ondracka? Jestli vse probihalo podle pravidel Snemovny, potom nadpis je spravny!!!

2 1
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2415x
Sděluji světu své postřehy, protože můžu.

Seznam rubrik