Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnešní "demokraté" usilovně směřují k totalitě, neboť se domnívají, že ji ovládnou.

5 1
možnosti
RC

to myslite ktere? Ty, co maji mensinu v parlamentu, nebo ty, co si tam zatim prohlasovavaji, co se jim zachce?

1 3
možnosti
RC

Naprosto nesmyslne vylevy.

Ondracek rika, ze by na svoji kariere policajta nic nemenil. On je na to mlaceni v podstate hrdy!

Vcera byl smesny, kdyz rikal "demokraticke zumpe", jak je nazval, ze mu maji vzit mandat i obcanstvi. Kecy, kecy a zase jen kecy. Nikdo NIC takoveho nechce. Ty dve veci - odebirani mandatu a obcanstvi mimochodem delali KOMUNISTE!!

Strany opozice maji pravo protestovat proti jeho zvoleni, stejne tak lide maji pravo protestovat. I to je demokracie. Zatim jeste.

7 5
možnosti
ZS

Ondráček se nemusel teatrálně omlouvat, stačilo drobet sebereflexe a slušnosti.

3 2
možnosti
RC

sebereflexi nema evidentne zadnou

4 2
možnosti
MK

Samotný fakt, že někdo demonstruje proti něčemu je znakem demokracie. Tedy jedním z práv občanů. Pro mě největší problém je ten, že proti komunistům demonstrují ti, kteří se o přízeň a hlasy komunistů uchází ve sněmovně, když potřebují něco prosadit. Vadí mi demonstrující Kalousek, který musel odstoupit po té,. co se ukázalo, že jedná s komunisty o podpoře vlády.

Co se týče roku 1948, souhlasím s jedním, nebýt levicových stran a Beneše, Košického vládního programu, souhlasu ČSSD, Lidovců, Národních socialistů s odstraněním pravicových stran z parlamentního systému ČSR, tak by se komunisté k moci nikdy nedostali.

Na celé věci je nejsměšnější to, že lidé, kteří svou neúčastí v parlamentu umožnili zvolení dotyčného, pak jsou na náměstí a protestují proti tomu.

Ale aspoň je vidět, co máme v parlamentu.

A za nedlouho ti co demonstrovali proti zvolení Ondráčka, budou klepat u komoušů na dvířka, aby jim komunisté pomohli s prosazením toho, či onoho.

Náš parlament a vůbec tato země, potřebuje někoho, jako byl pan generál a Anděl Španělska Francisco Franco a vymete tento Augiášův chlév od levice

3 1
možnosti
JL

To není zrovna demokratický názor.

0 1
možnosti
MB

Ondráček, už to šlo, zklidněte, teď se kráčí k hrobu TGM ! Nic ve zlém, k zakladateli se blíží 7x odsouzená osoba za lež - Miloš Zeman + Andrej Babiš, též zvaný STB Bureš. Dutý hlas krypty říká - ANO, nebát se a dále rozebírat pilíře státu - tak zvítězí lež nad láskou a spravedlností ! Žádné plky - viz - :-)

https://www.lidovky.cz/milos-zeman-se-jiz-v...za...-/zpravy-domov.aspx?c..

https://neovlivni.cz/slovensky-ustavni-soud-rozhodl-babis-jde-do-voleb-s-nalepkou-a..

6 3
možnosti
PK

určitě dorazí i kmotři řídící ODS....;-D;-D;-D

2 0
možnosti
MM

No dát ke srovnání metody bolševiků a metody, dle vás "demokratů", to už vyžaduje silnou disproporci s rozumem a obyčejným lidským vnímáním. :-P

8 2
možnosti
RJ

Uvidíme za pár let. Moc si od těch současných demokratů neslibuju. Zvlášť když lezou do zadele jiným mocnostem.

3 0
možnosti
OT

Píšete, sdělujete své postřehy s nadhledem a humorem. Kde je ten nadhled? A kde je ten humor?

5 3
možnosti
Foto

J60a87k29u27b 66R61o56t81h

7. 3. 2018 10:52

Vy jako hrdý člen či sympatizant SPD demokratem opravdu nejste. Což jste prokázal i tímto textem, ze kterého čiší flagrantní nepochopení principů demokracie. A abyste to pochopil i vy (na SPD je nutno používat jednodušší formu, aby i Rezner s Kotenem rozuměli) - když na náměstí hromada příznivců Okamury ječí, že nedopustí příliv migrantů, jde o sice kravinu, ale demokratický přístup. Když na náměstí dejme tomu deset tisíc lidí volá, že nechce zarytého bolševika v komisi, i to je demokracie.

Hele, a všiml jste si, že se to oběma skupinám asi podařilo? Migranti k nám nelezou a Ondráček s pitomými kydy o lynči z komise vysmahl. Tak vo co vám jako jde? ;-D;-D;-D

15 6
možnosti
OT

Píšete "Rozhodně nestojím o to, aby se mi někdo, za něco co musel dělat, dnes teatrálně omlouval. Tehdy náctiletý tele,...". Jenže on nemusel. Kdyby mu řekli zabij každého kdo nezazpívá sovětskou hymnu a on to udělal, taky byste ho omlouval. Strašný, co jste tady předvedl.

17 5
možnosti
LZ

ale musel, byl ve službě. Zjevně nevíte co je to vojna a policajti jakoby by byli na vojně. Myslíte, že by si kvůli neposlechnutí rozkazu raději šel sednout? Ani vy ne. A jestli jste za totáče pracoval, tak jste taky pracoval pro komanče a pomáhal budovat socík

5 5
možnosti
JZ

Ondráčka nikdo neodstranil, sám odstoupil. On by možná nevadil, pokud by alespoň vyjádřil lítost nad tím, že se podílel na komunistické brutalitě. to neudělal. tak se nemůže divit, reakcím normálních lidí.

9 5
možnosti
RJ

No vzhledem k tomu že diskuze byly plný hrozeb Ondráčkovi a jeho rodině. Na náměstí ho chtěli lynčovat. Tak to určitě bylo dobrovolné odstoupení.

3 7
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2415x
Sděluji světu své postřehy, protože můžu.

Seznam rubrik