Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak se dívám, že jste měl stejný nápad jako já. Viz můj blog výše. Karma R^

5 3
možnosti
PN

Pane Ježku, to je tedy ta demokracie podle Vás? Byla jeho funkce legálně odhlasovaná? Byla KSČM, nebo dokonce pan Ondráček stíhán, či odsouzen?

4 0
možnosti

Autore, nějak jste zapomněl zmínit ty bolševické metody. Které přesně to byly? Ztratí teď pan Ondráček práci? Půjde do vězení za to, že si dovolil kandidovat (jako třeba Pavel Wonka), nebo co přesně si v té své litanii představujete pod "bolševickými metodami"?

26 2
možnosti
RC

asi vyhodi jeho dedi ze skoly.... 8-o8-o8-o8-o

2 0
možnosti
LT

Pyrrhovo vítězství. Ondráček odstoupil. Davy jásají "jak to těm komoušům nandali" a vzájemně se poplácávají po ramenou jak "ochránili demokracii". Jak "zvítězili". Ale je to jen prázdné pyrrhovo vátězství, které nemá žádný reálná dopad.

Dav je sám se sebou spokojen a uspokojen a uchlácholen odchází do svých domovů. A vůbec mu nevadí, že vůbec nic nevyhrál ani nezměnil, protože komunistická ideologie je stále zcela legální a legitimní, že komunisté sedí viditelně v parlamentu (a skrytě v opozičních demokratických stranách) i v obecních i krajských zastupitelstvech, státních úřadech, dozorčích radách...

Dav "demokratů" odstranil Ondráčka, ale nechává dál v klidu žít marxisticko-leniskou ideologii i s jejimi demokratickými zvolenými propagátory, protože to je "nedemokratické". Odstranit Ondráčka je "vítěství demokracie"- Odstranění samotné příčiny zla je "nedemokratické a odporné". Prostě - Pyrrhovo vítězství. A jak to dopadlo se starým Pyrrhou každý ví z dějepisu.

2 1
možnosti

Co jste tím chtěl naznačit? Pokud to má být historická paralela, má to znamenat, že nás komunisté nakonec porazí a zase budou vládnout?

0 0
možnosti
AM

Jo jo, takže soudruh Ondráček za komunistů sloužil vlasti, z čehož tak nějak logicky plyne, že ti, které mlátil teleskopickým pendrekem, vlast pokojnými demonstracemi rozvraceli.......

No tak aspoň víme, na čem jsme.

4 0
možnosti
MJ

Odstranit člena zločinecké komunistické strany z této funkce jakoukoliv metodou, třeba i podobnou jakou tato strana používala k likvidaci svých politických oponentů - nevidím v tom pane autore sebemenší problém

5 1
možnosti
Foto

No vidíte pane Ježku a s tím my demokraté máme trochu problém.

2 0
možnosti
MN

Demokracii vám vymlouvat nebudu, ale Ondráčka kvůli tomu opravdu hájit nemusíte, to je naprostý nesmysl. Metodou bolševiků bylo především státem organizované násilí proti nepohodlným lidem, to je poměrně dost zásadní rozdíl proti demonstraci na náměstí. Popravdě nemá to spolu nic společného, takže vaše srovnání je jenom účelová manipulace. Kampaň ve veřejnoprávních mediích je jen kulisa pro ovce, pokud za tím nejsou další perzekuce, tak je v podstatě jen vyjádření názoru. To co popisujete v článku je pouze aktivismus, který nemám moc v oblibě, ale pokud fungují demokratické zákony, tak to nemůžete nikdy srovnávat s bolševiky. Druhá věc jsou ti lidé na tom náměstí. Je opravdu otázkou kdo je naivnější a hloupější, jestli např. odpůrci migrace nebo lidi co mají 30 let po převratu potřebu demonstrovat proti zvoleným poslancům. Problém je prostě úplně někde jinde než píšete.

0 0
možnosti
Foto

Proč by měli být odpůrci migrace hloupí? To je velmi hloupé škatulkování.

4 0
možnosti
VB

Tady se pořád bojují minulé války proti komunismu, ale co je dnešní Brusel a jeho nová eurobolševická totalita navíc ještě okořeněná o multikulturní marasmus?Cenzura už jede na plno, oběti multikulturalismu už tady taky jsou, už chybí jen zavírat za názor, a k tomu už je sakra blízko.EURv

2 0
možnosti
Foto

Škoda, že se nemůže dávat antikarma. Rv

3 3
možnosti
Foto

Demonstranti ukázali, že lidem není lhostejné, kdo v parlamentu zastává důležité funkce a demokratickým způsobem dali najevo nesouhllas s tím, aby v čele výboru byla osoba, která se podílela na udržení zločinného režimu, která mu sloužila a která je členem zločinecké organizace. Je vidět, že lidem není lhostejné to, co se v zemi děje. Je hezké, že se svolali sami a nepotřebovali k tomu žádnou stranu, která by je svolávala rozhlasem a svážela auty od Kladna po Plzeň a nutila je odjet na Staromák a zde předstírat, že na demonstraci jsou o svů vůli a ne za strachu, že přijdou o práci.

2 1
možnosti
KP

Pane Kindle, jsem rad ze podporujete referenda. Snad se jich konecne dockame a budeme se moci obyvatel dotazat zda jim vadi Ondracek. To co probehlo bylo vzhledem k ucasti cca 40 tis. lidi v pomeru k cca 7 milionum volicu , neplatne.

3 1
možnosti