Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V neděli jsem OVM měl chvilku puštěné, hosté: bláznivý ultralevičák Bělohradský (u toho vůbec nechápu, co dělá v politické debatě), socan Hamáček a člen korporativistické strany závislé na EU Stropnický. Téma Česko v Evropě. Proč tam do zadele nebyl nějaký zástupce euroskeptických postojů? Bylo by mi to buřt, kdybych na takovéto "vyvážené" debaty nepřispíval. ČT je potřeba privatizovat, ponechat možná pouze 1 veřejnoprávní zpravodajský kanál.

5 0
možnosti

Autor je ostuda Semil....co dodat.Rv

1 3
možnosti

Na ovladači máte takové červené tlačítko. Když ho zmáčknete, tak Moravce vypnete.

0 3
možnosti

J70i41ř75í 49H69u97m78l

26. 2. 2018 17:27

pán chtěl asi naznačit že mu neplatí měsíčně poplatky aby se koukal do tmy :-P

5 0
možnosti
Foto

Omylem jsem otevřel tuhle páchnoucí jámu.

5 6
možnosti

Kdyby jste se chtěli dozvědět něco o té proslulé slušnosti a demokratičnosti pana autora:

http://g.cz/hotovo-chcipni-na-mor-smejde-vzkazuje-obcanum-zkrachovaly-semilsky-politik/

To jsou nevýhody globalizace, dneska díky blogům i vesnickej hlupák může šířit své duševní výkaly po celé zemi :-)

2 5
možnosti

Vtipné, jak tyhle espéďáci bojují proti politické korektnosti a vynucené genderové vyváženosti, ale jakmile nejsou jednou v televizi zástupci spodního půl milionu občanů, tak prskají o nevyváženosti.

Proč by měli slušní diváci OVM poslouchat v neděli ten duševní průjem pánů z SPD, kteří brojí proti EU aniž by dokázali vyjmenovat její instituce a svou neznalost reálií vynahrazují pomluvami a lží (viz Koten a střelec v USA či Okamurův den obětí Holocaustu)?

Podobně jako jsou šílené návrhy feministek pro "genderovou rovnost" jsou stupidní i tyhle nářky po "alternativní pravdě" končící diskuzí dr. Grygara na radiožurnálu se zastáncem ploché země jen, aby byla v diskuzi pluralita názorů.

4 4
možnosti

A74d15a78m 93B92í58l72e80k

26. 2. 2018 13:57

co to znamená - slušný divák OVM? To je divák, který souhlasí pouze s Vaším názorem či s názorem lidového komisaře Moravce?

7 0
možnosti

Moravec je pro mě mistr propagandy.

Šílené je, že k tomu zneužívá "veřejnoprávní" ČT.

14 2
možnosti
Foto

Myslím, že naprosto trefně pojmenoval Moravcův pořad prezident Zeman. "Otázky a odpovědi Václava Moravce". On si tam skutečně vystačí úplně sám. nevzpomínám si, kdy naposled nechal některého svého hosta dokončit alespoň jednu odpověď. Je to sebestředný narcis s momentální politickou milostí, sledování jeho pořadu je naprostým mařením času, protože od pozvaných se nedozvíte nic, ledaže by naprosto souzněli s jeho viděním světa. Nikoho jiného Moravec nenechá říci nic.

28 3
možnosti

Tak ale moderátor je tam od toho, aby si vymohl bez okecávání odpověď na svou otázku. Já nechci slyšet takovou tu univerzální politickou omáčku a pokud se politik vyhýbá otázce, tak by správný moderátor měl skočit do řeči a ptát se ho na podstatu.

1 4
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2415x
Sděluji světu své postřehy, protože můžu.

Seznam rubrik