Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Kde jsou ty doby kdy frčela slova jako databáze nebo progresivní. Teď když chcete vypadat jako intelektuál, používáte fráze jako nepřátelé demokracie a pilíř demokracie. Všichni co tu tvrdí že ČT je objektivní, prosím moc vás prosím vysvětlete mi vztah ČT k prezidentským volbám ve Francii, potažmo informace o kandidátce Marine Le Pen. Na této kandidátce ČT nenašla ani jednu pozitivní věc, žádná kladný bod. Jen špína a zase špína. Jednoduše opravdu si někdo myslí, že ta žena je vlastně satan? Neříká zdravý rozum, že alespoň jednu kladnou stránku tato žena musí mít(ve světle jejího volebního úspěchu). Už jste zapomněli na migrační krizi kdy nám ČT tvrdila že se jedná o vysokoškoláky a inženýry?

52 3
možnosti
JF

J53a61r69d48a 49F83i80š88e73r

11. 3. 2018 19:32

Tak co dělaj Realisti, Peťo?:-):-)

3 16
možnosti
AL

Naštěstí se už rozklinkal umíráček pro současnou podobu ČT.

Jsem rád, že už to pochopila i rada pro roz. a tel. vysílání a začíná přehodnocovat svůj postoj.

Je třeba vrátit ČT její poslání, nestrannost a důstojnost.

24 6
možnosti
VB

Kanál pro děti zase ohrožuje naše děti multikulturalismem, takže snad jen sport, a to ještě někdy raději bez zvuku,.:-)

26 0
možnosti
AL

"Zákon o České televizi , je ve světě naprosto ojedinělý a neumožňuje jakékoliv efektivní kontrolování hospodaření České televize. K tomu nemá kompetence ani Rada České televize, ani Nejvyšší kontrolní úřad, ani poslanci. „Dává prakticky neomezenou moc generálnímu řediteli.

To se pak hospodaří z cizími penězi.

:-)

28 5
možnosti
JP

J47a65n 16P40a51v36l64í83k

11. 3. 2018 19:11

To je lež, pane Ličko.

9 7
možnosti
AL

Tato umělecká fronta velice těžce tráví výsledky demokratických Tak zkoušejí jakýsi " pseudomajdan po kavárensku" .Jen se odkopejte ať národ vidí co jste za kulturní "elitu".

:-)

17 5
možnosti
JF

J14a70r44d26a 91F95i46š15e71r

11. 3. 2018 19:06

Elita je vždy lepší, než Jelita....dědo Amicusi, víš?:-)

7 13
možnosti
JP

J65a43n 46P42a47v40l81í93k

11. 3. 2018 19:03

Umělci dali v pořadu Český lev najevo, co je momentálně důležité, aby dávali najevo nejen umělci, ale i ostatní lidé. Útoky na nezávislost ČT ze strany M. Zemana (ale také jiných politiků - Okamury, Babiše) jsou vážným ohrožením veřejnoprávní služby, kterou má ČT definovánu v zákoně. Umělci mají možnost vyjádřit svůj názor v ČT v pořadu, v němž živě vystupují, ostatní lidé mají možnost se vyjadřovat na internetu nebo na demonstracích a ohradit se proti pakultuře, kterou tady zavádí buranokracie se spřátelenými autokraty. Ti, kteří mají zálibu v pokleslých žánrech, mají možnost se vyžívat např. na TV Barrandov i v jiných kýčovitých médiích.

10 24
možnosti
OM

a Kefalin co představujete pod slovem buranokracie ?

1 0
možnosti
AL

Bojují za ČT udatně, ti naši "umělci".

A by ne, když je živí, velkoryse přeplácí a kupuje si jejich loajálnost. Za peníze nás všech.

Karma.

:-)R^

23 7
možnosti
MK

Troufáte si nazvat režiséra oceněného Oscarem "umělcem"?

Když čtu vaše lživé příspěvky tak chápu, jak vám vyhledávačům "alternativní pravdy" musí ležet normální zpravodajství v žaludku.

4 3
možnosti
MV

Jediný, kdo stále kváká jste vy.

13 20
možnosti
VR

Česká televize se opět stala fackovacím panákem a začíná se tak naplňovat povolební proroctví o pravděpodobných pokusech o likvidaci veřejnoprávních médií. Z úst Ing. Miloše Zemana jsme v minulých dnech mohli zaznamenat jeden z nejbrutálnějších politických útoků proti televizi veřejné služby.

Státní hlava z obrazovky soukromé TV Barrandov vyslala přímo hraběcí radu poslancům, jak se pomocí účelového neschválení dvou výročních zpráv zbavit současného vedení České televize. Jak by si pan Ing. Zeman takovou správně fungující televizi asi představoval? Zřejmě jako bezednou studnici devótnosti a trapnosti, jak se vyprofilovala jeho oblíbená TV Barrandov, kde mu jako výtěrník zdatně sekunduje její ředitel, který se zároveň vydává za moderátora.

Soudný člověk na tyto ubohé exhibice zírá osypán husí kůží z hanby za člověka, který se pro změnu vydává za velkého státníka a přitom se nechává ponižovat patolítalskými otázkami ubohého tajtrlíka.

Čím se vlastně Česká televize tolik provinila, že je terčem nehorázných útoků od politiků, kteří obvykle mají kýble másla na hlavě, ať je to několikanásobný soudně uznaný lhář a intrikán Ing. Zeman, bývalý agent StB Babiš, nebo politický podnikatel se strachem a lidskou hloupostí Tomio Okamura?

Jednomu vadí zmařený lánský puč nebo kauzy Bamberk či Olovo, druhému informování o jeho možných problémech kriminálního charakteru neslučitelných s politickou kariérou a třetímu zase třeba odhalování jeho finančních čachrů ve stranické pokladně. Dá se tedy jednoznačně říct, že ČT se dostává v nemilost mocných za to, že plní své veřejnoprávní poslání a informuje o věcech, které by zřejmě měly zůstat před veřejností skryty, protože kromě několika zpravodajských serverů o nich jiná divácky atraktivní elektronická média neinformují.

14 18
možnosti
Foto

Nevím, proč by umělci nemohli vyjádřit své obavy o likvidaci České televize. Pakliže hlava státu, premiér v demisi atd. na ni neustále útočí, je přirozené, že se najde někdo, kdo má opačný názor.

Po její likvidaci už budeme mít jen TV typu Barrandov, kde si bude její majitel říkat absolutně co chce, a to bez ohledu na pravdu a případné následky jeho výroků na společnost.

Blížíme se pojetím veřejného prostoru Rusku, kde jsou zakazovány nezávislá média, dnes došlo v Číně k doživotnímu jmenování nového Mao Ce Tunga /tedy v zemi, kde se náš president jezdí učit, jak vypadá demokracie/.

To, že se vám ČT nelíbí ještě neznamená, že je třeba ji zrušit.

14 24
možnosti
OZ

Je to tak, mě se taky hrubě nelíbí ta Soukupova žumpa, ale v životě by mi nenapadlo ji zakazovat

13 2
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2415x
Sděluji světu své postřehy, protože můžu.

Seznam rubrik