Diskuse

Hilšer v útoku na prezidenta problém nevidí. Je to oukej

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja bych si teda takove utoka docela nechal libit. A neverim, ze by mi hrozily nejake mrtvice.

1 0
možnosti

Tak pokud Hannig tady považuje za trestný čin "mohla ohrozit zdraví prezidenta" tak to svědčí buď o jeho nevalných analytických schopnostech, nebo o zvyku průběžně překrucovat fakta.

0 0
možnosti
Foto

Tak tato komunisticka vyzirka na tom ma postavenou vetsinu sveho zivota

0 0
možnosti
Foto

"Podle mě je to trestný čin, ta žena by měla být souzena. Jednak mohla ohrozit pana prezidenta na zdraví!! zadruhé je to maření voleb. Vůbec nechápu, proč to udělala," řekl ČTK Hannig.

Tady na tom se jasně ukázuje, jak kdo umí zaujmout rozhodné stanovisko. Takže za mě, Hannig jasně palec nahoru! Třeba mu to někdy vyjde a bude velet republice. :-)

Zdroj: https://tomastrojan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=643433

simtě, kluku;-D, mohla ohrozit na zdraví... ty máš hnutí mysli v šestinedělí? Ty, generál, který se tu minule vyprsíš s tím, že Horáček je kripl....když, atakdále? Ty tedy, vojáku generálská,bereš útlocitně, že vrchni velitel vojsk mohl dvěma ku polaskání roztomilými ňadry přjít o zdraví? Z tvých výroků museli na buzerplace všichni kvést štěstím. Jak vidno, i dojmout jsi musel...když nebyli mokří smíchy

4 1
možnosti

J25o78s54e49f 14N29o24v71á77k

13. 1. 2018 15:04

..... polaskání roztomilými ňadry .....

vy jste tam nějaké našla?

0 0
možnosti

Nech se léčit s útokem na prezidenta, žádný neproběhl. Jedna aktivistka se rozhodla ne úplně vhodně projevit svůj názor, takže sundala košili, vystrčila malé kozy s nápisem a běžela k prezidentovi, metr před ním se sama od sebe zastavila, nijak na něho neútočila, ani nechtěla, jen křičela svůj názor.

1 1
možnosti

Než neco podobného zplodite příště, zjistěte si potřebné. O Hilsarovi létě.

2 4
možnosti

Oprvat: O Hilsarovi lzete.

0 1
možnosti

Lžete! Marek Hilšer řekl včera v televizi něco úplně jiného, než tu tvrdíte. Naštěstí to d vidělo a slyšelo víc lidí, kteří si tak mohou udělat obrázek o vaší manipulaci.

12 3
možnosti
Foto

Možná, že má už zase jiné vyjádření pro ČTK, to já nevím, ale na stránkách ČT z 12.1.2018 si můžete přečíst to samé http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/2359999-pred-prezidenta-zemana-skocila-ve-volebni-mistnosti-polonaha-aktivistka

2 1
možnosti

Na výstup aktivisty se dívám osvětovně, příznivě. Milošův, záhadný vztah k ženám je všeobecně znám - již od dob jeho mládí. Soudím pak, že aktivistku najala jeho žena k osvěžení normálního - neprotokolárního, života . Lituji nepřítomnosti věrného Ovčáčka, byl tak zároveň činěn pokus o jeho správnou intimní orientaci ! ... Jak říkám , vidím klady ... :-)

5 4
možnosti
Foto

Bylo to otřesné, a divím se, že to, co provedla ta pomatená ženská z ukrajinské FEMY, ještě někdo "rozumný" toleruje... Kdyby měla ta osoba v ruce výbušninu, možná by přišlo pár desítek lidí o život. A nejen zvědavých fotografů, ale i nevinných dětí. Není u nás bezpečno... A to by si ještě někteří prezidentští kandidátí přáli, aby byly z Hradu odstraněny bezpečnostní rámy. Asi se jim stýská po tom, aby to u nás vypadalo tak jako v některých evropských zemích, které si již zažily hrůzu teroristických útoků. Je to hnus, vážení ... :-/;-€Rv

6 2
možnosti
Foto

Mily autore, zkreslujete .. mirne receno .... ale to u nekoho, kdo by byl rad, aby tuto zemi nekdy ridil clovek jako je Hannig, komunisticky machinator, ani nemuze prekvapit 8-o

7 1
možnosti

P78e79t66r 65U56h58e80r

13. 1. 2018 0:37

To taky nebyl žádný útok na prezidenta ani maření voleb, trojane.

Za tohle bych spíš vyhodil ty "experty" z ochranky :-D

3 4
možnosti
Foto

Značně jste to překroutilRv

On taky řekl:

„Neznám úplně detaily, ale ve volební místnosti by se protestovat nebo demonstrovat nemělo, volební místnost patří lidem a mám za to, že je to snad i dokonce protizákonné, že by se žádná agitace ve volebních místnostech dělat neměla. Takže to rozhodně není správně,“ řekl novinářům Hilšer.

Od té feministky to fakticky nebyl útok na prezienta, jejím cílem nebylo ho zranit, ale prezentovat své myšlenky- hloupě, ve špatnou dobu a na špatném místě, ale o útoku na prezidenta lze mluvit jen stěží, ty ženy z toho hnutí se jen odhalují, fyzicky nikoho nenapadají. Pokud by vystrčial prsa jindy a jinde tak by to bylo možná hloupé, ale jen legitimní demonstrace názorů, která je v demokracii možná.

Pokud někdo selhal tak prezidentova ochranka, která neprověřila prostor a hlavně nedokázala zakrýt jak je Zeman totálně mimo jak fyzicky tak psychicky.

13 6
možnosti
Foto

To je váš názor, že jsem něco překroutil, to vám neberu. Hilšner dělal to samé na vládě a z jeho vyjádření jsem to pochopil tak, že FEMEN ano, ale ne ve volební místnosti. Jak to má Horáček teď to nevím, ale vím, že v Rusku tomu tleskal. Někdo tomu říká překroucení a někdo tomu říká, použít vlastní mozek.

1 2
možnosti