Tomas Trojan

Co je demokratického na nikým nevolené instituci? Vůbec nic

11. 03. 2018 16:07:06
Po shlédnutí Českých lvů na veřejnoprávní ČT musím konstatovat, že ani feudál neměl takovou moc, jako nikým nevolení mluvčí umělecké fronty.

ČT jako poslední relikvie feudálů

Jestli ještě někdy uslyším, že ČT je poslední pilíř demokracie, že s ČT stojí a padají naše demokratické hodnoty, tak se vážně prohlásím za krále země České. Ne že bych to myslel vážně, to jen obrazně, abych vyvážil tu idiotskou představu o České televizi, jako pilíři naší demokracie.

Česká televize je všechno možné, jenom ne proboha nějaký piliř demokracie.

Jestli tu máme nějakou nikým nevolenou instituci, povinně placenou z koncesionářských poplatků, není to nic jiného než feudální přežitek. Umělci, kteří nemají žádný mandát vzešlý z demokratických voleb si uzurpují právo skrz veřejnoprávní média, mluvit nám do našich životů a kázat, koho máme nebo nemáme volit.

Umělci zabili nezávislost České televize

Všichni jsme to viděli doslova v přímém přenosu, jak si někteří lidé představují nezávislost veřejnoprávních médií. Má snad taková pokladní ze supermarketu možnost hlásat v přímém přenosu ČT, co si myslí o žblebtech našich veřejnoprávních umělců? Ne a těžko někdy bude.

Veřejnoprávní umělci, nejen že si v ČT mohou říkat co chtějí a kdy chtějí bez jakéhokoliv mandátu, oni jsou z peněz této veřejnoprávní instituce dokonce placeni. A do toho všeho začnou tihle chytráci kvákat něco o pilíři demokracie? Jediné o co těmhle lidem jde, jsou naše peníze na jejich drahé životy.

Mám takový pocit, že ještě dva takové přenosy a z České televize zůstane jenom kanál pro děti. Tam už snad politiku nikdo tahat nebude.

Teď si dám ještě Otázky Václava Moravce a jestli to přežiju, tak i panáka :-)))

Autor: Tomas Trojan | karma: 48.18 | přečteno: 8448 ×
Poslední články autora