Komunistu Ondráčka odstranili metodami bolševiků

7. 03. 2018 10:30:24
Osvícení "demokraté" oprášili staré dobré bolševické metody a použili proti demokraticky zvolenému komunistovi Ondráčkovi.

Historie se opakuje

Nejsem žádný Ondráčkův fanoušek, ale naopak názorový protipól. Byl jsem dokonce podle masmédií jeden z těch, kterého měl pan Ondráček "mlátit" na Palachově týdnu. Mohl bych mít tisíc a jeden důvod Ondráčka nenávidět, ale to bych se v prvé řadě zpronevěřil odkazu Václava Havla (což by mi zas tak nevadilo) a v druhé řadě bych nebyl žádný demokrat (a to by mi vadilo víc než co jiného). Každý demokrat přece ví, že všichni bez rozdílu mají právo na svůj názor.

No a tady je zakopanej pes našich osvícených "demokratů". Více jak dvacet let po revoluci tady mají stále někteří lidé v hlavách komunisty a potřebu je zlikvidovat, sebrat jim jakoukoliv šanci na rovný podíl ve veřejném životě. Kam se poděl duch demokracie, ptám se?

Všude slyším, jaký je Ondráček bijec bezbranných lidí, aniž by byl za něco takového našimi soudy souzen a odsouzen. Přitom z celého Palachova týdne si pamatuji hlavně svinstva tajných policajtů a všudypřítomný strach zúčastněných. Lidé bojovali jen se svým vlastním strachem a ne s nějakým Ondráčkem. Ačkoliv z toho nadšený nejsem, tak Ondráček jen plnil rozkazy a byl možná víc vystrašený než my. Rozhodně nestojím o to, aby se mi někdo, za něco co musel dělat, dnes teatrálně omlouval. Tehdy náctiletý tele, co musel poslouchat rozkazy dnešních "demokratů" a moralistů, se rozhodně nemá za co omlouvat. Omlouvat by se měli hlavně ti, co rozkazy rozdávali, podepisovali se pod různé anticharty nebo mlčeli, když měli mluvit.

"Demokratický blok" rozjel regulérní třídní boj proti lidem, kteří se provinili jen tím, že sloužili své vlasti v době před revolucí. To už je vážně přes čáru.

Bolševické metody nabraly na síle

Místo aby politické strany prosazovaly své programy, tak poslanci z tzv "demokratického bloku" začínají používat přesně ty bolševické metody, jaké používali komunisté po válce. Využívají veřejnoprávní média k organizované kampani proti konkrétním lidem, a to jenom kvůli jejich minulosti. Jakýkoliv respekt k mandátu vzešlého z demokratických voleb neexistuje.

Noví "demokraté" nám předvedli svůj malý "vítězný únor" a to za potlesku veřejnoprávní ČT.

Když hájím Ondráčka, tak tím nehájím komunisty, ale demokracii. A o to tady jde především. Dnes to je Ondráček a kdo to bude zítra? Demokraticky zvolený prezident Zeman? Nebo snad Tomio? Kdo bude další nepohodlný?

Sluníčkový bolševický scénář se opakuje každý rok s čím dál větší intenzitou a drzostí.

Slušný demokrat se musí stydět

Jestli se někdo neustále odvolává na minulost, aby se neopakoval návrat totality, tak by se na tu minulost neměl dívat růžovými brýlemi. Nikdy nic nebylo jen černobílé. Totalita nepřišla sama od sebe nástupem nějakých zlých komunistů, ale z vůle nás všech. Ten koho si lidé zvolili v demokratických volbách přestal respektovat demokratické zásady. Začal používat nevybíravé způsoby politického boje, místo demokratické diskuse. A to všechno za nadšeného potlesku davů.

Po válce tu hold nebylo tolik demokratů, kolik by bylo třeba a demokracie bez demokratů jaksi fungovat nemůže. Po revoluci, na níž se dnes všichni rádi odvolávají, je tu stále jen tupá nenávist ke všemu komunistickému a světe div se, tihle lidé si říkají "demokratický blok". Až sem to dospělo. Jak chtějí tihle "demokraté" budovat nějakou demokracii, když svůj politický program postavili na nenávisti ke všemu co bylo.

Demokratem se člověk nestane tím, že si dá nálepku demokrat, ale tím, že jako demokrat jedná. Ačkoliv s komunistou Ondráčkem téměř v ničem nesouhlasím, jeho mandát vzešlý z demokratických voleb plně respektuji. Takže jako demokrat, musím teď kvůli pseudodemokratickým šmejdům, komunistu Ondráčka bránit proti všem. Fakt je mi to nepříjemné a mrzí mě, že tahle země 28 let po revoluci stále nemá dost demokratů na to, aby tu nedocházelo k podobným excesům s bolševickými metodami třídního boje.

Demokracie už jen prázdný pojem?

Nakonec si už jen zbývá položit otázku, co si dnešní "demokraté" vlastně představují pod pojmem demokracie? To by mě vážně zajímalo. Vlastní minulost je děsí a islámská ideologie, se všemi našimi demokratickými zásadami neslučitelná, tu tady naopak pod praporem bezbřehé tolerance hájí. Místo aby troubili na poplach tam, kde to je třeba, tak si pod sebou podřezávají větev a aby toho nebylo málo, tak proti svým názorovým oponentům začínají používat bolševické metody politického boje.

Ještě před pár měsíci se řada demokratických stran kasala v předvolebním klání, jak budou naplňovat svůj politický program a dnes jakoby politický program těchto stran vůbec neexistoval. Jediný kdo se dnes mezi sebou pere o volební program je ANO versus SPD, ostatní jakoby nebyli.

Přátelé, skoro se bojím pod těchto několik vět podepsat, ale už se stalo. Vyhlásil jsem demokratickou válku demokratickému bloku. :-)))

Autor: Tomas Trojan | středa 7.3.2018 10:30 | karma článku: 44.42 | přečteno: 2730x

Další články blogera

Tomas Trojan

Invazi Ruska osobně neschvaluji, ale naprosto chápu

Nebo jinak, krádeže neschvaluji, ale naprosto chápu. Nebo ještě jinak, vraždy a znásilňování neschvaluji, ale naprosto chápu. Až sem dostala státní válečná propaganda stav naší společnosti.

9.4.2022 v 14:46 | Karma článku: 28.95 | Přečteno: 1133 |

Tomas Trojan

Válka dorazila už i k nám

Bravo, válečná hysterie dorazila v plné síle už i do naší kotliny. Vládní hysterky dnes zablokovaly tzv dezinformační weby.

25.2.2022 v 16:32 | Karma článku: 39.37 | Přečteno: 1509 | Diskuse

Tomas Trojan

Žádný fašismus u nás není, jen další hoax antivaxerů

Největší zrůdnost antivaxerů je, že jsou nezodpovědní vůči ostatním a nás odpovědné ještě označují za fašisty. Je na čase skoncovat s tolerancí k těmto lidem. Jde přece o naše zdraví!

3.12.2021 v 17:34 | Karma článku: 22.71 | Přečteno: 940 | Diskuse

Tomas Trojan

Fašismus nás zabije nakonec všechny. Zabije i tebe Andreji

Největší zrůdnost současného fašismu je, že začal lidi rozdělovat na očkované a neočkované. Je to vlastně ta nejšílenější forma segregace, jakou si lidé mohli na sebe uplést.

3.12.2021 v 9:40 | Karma článku: 26.10 | Přečteno: 799 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 24.92 | Přečteno: 462 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.12 | Přečteno: 512 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 467 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2308 | Diskuse
Počet článků 45 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2334

Sděluji světu své postřehy, protože můžu.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...