Hilšer v útoku na prezidenta problém nevidí. Je to oukej

Poblázněná FEMEN aktivistka to rozbalila na našeho prezidenta ve volební místnosti, ale co je na tom pikantní, jak se tím někteří kandidáti odkopali, hlavně Hilšer. Podle něj aktivistka zvolila jen špatné místo, takže vlastně ok.

Podoba není čistě náhodná

Vlevo aktivistka FEMEN, vpravo HILŠER.

Všude čtu, že Zemanovi konkurenti akci polonahé aktivistky kritizují, ale to úplně nekoresponduje s jejich vyjádřeními. Například Horáček se raději nevyjadřuje vůbec a Hilšer, ten pouze kritizoval místo kde akce proběhla. "Myslím si, že občané by měli vyjadřovat své názory vůči politikům, ale vždycky musí zvolit vhodné nástroje, vhodnou dobu a vhodný okamžik. A to samozřejmé závisí na inteligenci toho daného, jak to zvolí," řekl Hilšer pro ČTK.

Jinými slovy, Hilšerova akce na Úřadu vlády byla asi navýsost inteligentní, takže kdyby FEMEN aktivistka skočila na prezidenta mimo volební místnost, možná by jí ještě zatleskal.

A váhání Michala Horáčka celkem chápu, protože když FEMENky řádily v Rusku, tak to bylo v pořádku, ale když řádí tady, tak najednou neví co říct. To je taky sranda kandidát na prezidenta. :-)))

Hannig by jí rovnou zavřel

Zbylí prezidentští kandidáti jen nemastně neslaně odsuzují, jakože z povinnosti. Že prý nedůstojné, nerozvážné a jiné moralistické žblebty. Ale jediný Hannig se do toho opřel. "Podle mě je to trestný čin, ta žena by měla být souzena. Jednak mohla ohrozit pana prezidenta na zdraví, zadruhé je to maření voleb. Vůbec nechápu, proč to udělala," řekl ČTK Hannig.

Tady na tom se jasně ukázuje, jak kdo umí zaujmout rozhodné stanovisko. Takže za mě, Hannig jasně palec nahoru. Třeba mu to někdy vyjde a bude velet republice. :-)

Tomáš Trojan, FEMEN fans, Praha-Lužiny

Autor: Tomas Trojan | pátek 12.1.2018 22:56 | karma článku: 41,01 | přečteno: 2815x