Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P21e38t86r 11M74a14g55a31t

1. 3. 2021 10:40

neboj, karma tě dožene.. ale ne ta co ti dávají 3,14čusové pod článkem

1 1
možnosti
Foto

Taky si říkám, že tady nepomůže nic jiného, než karmická srážka s covidovou realitou...

0 1
možnosti
Foto

Nikomu bych běžně setkání s covidem nepřál, ale mám sto chutí dnes po přečtení tohoto blábolu udělat čestnou výjimku...Rv

1 1
možnosti
Foto

P.S: Autor by si měl někde zjistit, jaké kořeny má fašismus, co toto slovo znamená a čím se skutečně vyznačoval...

1 1
možnosti
Foto

Když tedy Duka prohlásí něco v tom smyslu, že covid je vyrobenou biologickou bombou, tak se stává covidovým fašistou? "Teď, v této situaci, je nejhorší čínský virus, únik biologické zbraně. O tom jsou přesvědčeni všichni vojenští specialisté po celém světě, kteří se to buď bojí říci, nebo to nesmí říci. (...) Pro křesťany je to ale stejná situace jako předtím. Musíme překročit hranici smrti. Stejně jako po narození, kdy jsme skončili v náruči matky, tak skončíme v náruči boží,"

Zdroj: https://prazsky.denik.cz/zpravy_region/kazana-koronavirus-biologicka-zbran-katolik-covid-umrti.html

0 1
možnosti
TT

Co vykládá Duka, musí duševně zdravého člověka (nevěřícího v nesmysly) zajímat jen z hlediska politického boje o moc. Jo, a o prachy.

0 0
možnosti
Foto

Tohle je obrovský problém, kdy všichni ti fašisté/nacisté/socialisté jen slibují světlé zítřky, ale logicky nejsou schopni je zajistit a protože nevědí kudy tudy, tak to svedou na ostatní a nezanedbatelná část obyvatel tomu uvěří, protože kdyby Franta nosil roušku/nevlastnil pole/nebyl Žid/udal svého souseda/nekouřil nebo prostě libovolný nesmysl, tak to vezmou za své, aniž by se nad tím kriticky zamysleli. A už jedou a každý, kdo není ochoten se veřejně bičovat, protože kdesi v Chebu umírají lidé, je šmejd na odstřel. Překvapivě protože by stříleli, jsou ti hodní. To nevysvětlíš. Adolf asi věděl, komouši úplně stejně, protože práci v uranových dolech dokázala vlastně většina tolerovat. Tak možná se potkáme v nějakém převýchovném lágru pro odpírače covidu. ;-)

5 0
možnosti
Foto

info pro mé bystré čtenáře, když se řekne fašismus...Typickými rysy fašistických ideologií jsou zejména autoritativní a vůdcovské principy, které byly na počátku 20. století spojovány s nacionalismem nebo militarismem a pokud tuhle šílenou ideologii promítneš do dnešní doby, kdy místo nacionalismu dosadíš covid-19, máš tu znobuobjevený fašismus jak řemen. nemutují jen viry, ale i ideologie

3 1
možnosti
VV

Mene bystry ctenar se tedy pta zda mluvite o plukovniku Vladimiru Vladimirovici Putinovi?

Opravdu se bystry autore pokousite o jakesi alternativni reseni s fasismem jen malo spolecneho majicim.

1 1
možnosti
PC

Autor velmi výstižně popsal současnou situaci.

Sám jsem se setkal s řadou až militantních zastánců ovidové diktatury. Na jedné straně tito lidé hlásají potřebu ohleduplnosti a soucitu s nemocnými, ale ve chvíli, kdy narazí na jiný názor (postoj), spadne maska a mnozí z nich se chovají opravdu jak lidské zrůdy. Vyhrožují, přejí svým oponentům vše nejjhorší, obviňují je ze sobectví a bezohlednosti, a kdyby je měli nablízku, neváhali by na ně i fyzicky zaútočit. (Byl jsem nejednou svědkem takového výstupu!). Ostatně i v různých diskusích nelze přehlédnout řadu takových.

Když onemocněl V. Klaus, nedalo se ani číst tu žumpu, co mu přála smrt nebo alespoň velmi silný průběh nemoci. To je vrchol lidské(?!) nízkosti a amorálky. Dnes dokonce prezident prohlásil, že lidé stavějící se proti očkování jsou "lehce dementní". To je jako co? Nadhled? Slušnost? Respekt k jinému stanovisku? Ohleduplnost a úcta k člověku? To není přímo jak z fašistické dílny?8-oRv

Pan autor je alespoň upřímný a dokáže popsat věci pravými jmény, i když jistě tuší, že se na něj slétne houf covidhysteriků. Proto mu rád dávám KARMUR^R^

13 6
možnosti
PK

Pane , jste trochu mimo , dejte si studený obklad.RvRvRv

2 7
možnosti
ZZ

A co chtěl autor světu vlastně sdělit ?

8-o8-o8-o

0 1
možnosti
PP

Jde to podle abecedy. Nejdřív křestní a potom příjmení. Nezoufejte. Jednou to i vám dojde.

0 1
možnosti
VV

Tady vypukla nejaka nova infekce a kdekdo tady mava nejakymi fasisty. Nebo to spis bude vina ceskych skol ze nedokazala detem vysvetlit co je to fasismus.

Dalsi moznosti je ze vysvetlovaly, ale nekteri jedinci i tak trivialni pojem nedokazali pochopit.

7 2
možnosti
Foto

Já už jsem vám ten pojem "Fašismus" vysvětloval. Možná chyba bude v tom, že vy si pojem fašismus vykládáte subjektivně, ale chybně.

2 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2415x
Sděluji světu své postřehy, protože můžu.

Seznam rubrik