Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Souhlasím s Vámi, pane Trojane. Jsem Čech a přeji si aby se o mém životě rozhodovalo v Praze. Nelíbí se mi úvahy o jednotném snědém evropanovi.R^

5 2
možnosti
JL

Ja Cech nesu a preju si, aby o mem zivote bylo rozhodovano v Olomouci nebo v Brne. Tuto svobodu vsem svym narodum dopravala Viden. Meli jsme zemske samospravy, zemske snemy, a zemske legislativy, zato Praha si usurpovala veskerou vykonnou moc.

2 0
možnosti
SN

:-)......Pane autore, Vaši oponenti zřejmě neviděli videa ze současného Německa, kde hoří kostely a auta ! Na netu je jich k vidění dost, bohužel.....naše "nezávislá" TV, kterou včera večer Dvořák tak hájil, nám to neukáže! A průvody Němců, kteří proti nekontrolovanému přílivu protestují, také neuvidíme. R^R^R^

4 3
možnosti
Foto

Tak teď tomu u vás, jako skoro vždy, zase nerozumím. Je to Německo špatné že vítá migranty, nebo hodné že proti nim protestuje, byť násilně?

4 0
možnosti
EK

Musíme umět říct ne a neposlechnout. A nebát se Německa. Pořád nás ještě potřebuje, minimálně naši energetickou soustavu. Bez ní by si makrela mohla dát ty své větrníky za klobouk.

3 3
možnosti
JF

J23a57r90d92a 98F79i17š80e83r

13. 3. 2018 10:08

Tak už vím, proč z vás má v Semilech a okolí každý srandu....:-)

8 4
možnosti
PP

P76e20t64r 46P45á35n42e43k

13. 3. 2018 9:44

Já myslím, že to je dobrý postřeh, je to neakceschopná žvanírna, z které si moc dělat nemusíme, ale nerozbíjel bych jí, mohlo by být hůř.(Pro ty dobře placené poslanecké nemakače určitě.). Právě táto evropská byrokracie tlumí bezprostřední zásahy velmoci,Německa,Ruska,USA,ČínyR^.

4 1
možnosti
Foto

Ono to bude úplně jinak. Tvrdé jádro si odhlasuje větší sblížení a ostatní se buď přidají nebo ne. A bude jen na nás jestli se přidáme či nikoliv. A pokud by se to někomu nelíbilo po formální stránce, tak jednoduše to tvrdé jádro z EU vystoupí (to je mnohými tak vzývaný czexit, který ale ve skutečnosti provede někdo jiný) a založí si vlastní ucelenější spolek. A k tomu už asi nebudeme mít co říkat vůbec, nikdo se nás nebude ptát, zda se chceme přidat či nikoliv. A můžeme si tady na tom svém písečku dělat co chceme, nadávat jak chceme a stejně nám to nepomůže.

10 3
možnosti
Foto

To tvrdé jádro myslíte Německo? Protože o nic jiného než o hru mocností se v Unii zatím nehraje. Upřímě si myslím, že zaprodat svou vlastní zemi může jenom blb. Federální jsme byli i se Slováky a jak to dopadlo? Každý chce žít po svém, leda že byste zničili národní státy v Evropě, označili je za přežitek...pak by ta vaše zvrácená představa federální Evropy byla reálná. Buď jedno nebo druhá. je to jen otázka volby, já volím Česko. [>-]

6 7
možnosti
MD

když sem tam masochisticky otevru takovy clanek, tak si vzdycky rikam: jak je vubec mozne, ze nektere staty prosperuji bez toho, aby jim Cesi, coby vzdy nejinteligentnejsi, nejodvaznejsi a nejlepe budoucnost odhadujici narod, radili jak na to?

a jinak k jadru: EU bude lepe rizena, az bude vic federativni. Za mne: uz aby to bylo.

10 5
možnosti
Foto

Vítám zde prvního Evropana - nového člověka :-)

2 3
možnosti
JV
SB

Já s Vámi souhlasím.

5 1
možnosti

Ano, zcela souhlasím: EU nikdo neřídí. Je to až nepochopitelné, ale je to tak.

Karma.R^

6 2
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2415x
Sděluji světu své postřehy, protože můžu.

Seznam rubrik