Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M28i96l77a35n 97K39e16s21l

3. 3. 2018 17:32

Jak je na tom byl a je Ondráček všichni víme .Jak na tom byli a jsou lidovci,kteří nadělají nejvíce povyku kolem Ondráčka nikdo neřeší. V době,kdy mlátička mlátila demonstranty tak strana lidová byla v národní frontě,ve vládě a v parlamentě.V parlamentě její zástupci hlasovali pro zákony,podle kterých bylo dle práva demonstranty mlátit.Ten,kdo mlátil je špatný- ti co mu k tomu dali požehnání ne.Podle nich měl osmnáctiletý kluk odmítnout na akci účast-proč tedy zkušení lidovečtí politici pro zákony hlasovali.Neměli by také odstoupit?

0 2
možnosti

Jste si jistý, že "pro zákony hlasovali" titíž lidovci, kteří dnes sedí v parlamentu?

A asi nechápete, že by Ondráčkovi jen málokdo vyčítal jeho účast na demonstracích, kdyby se dnes k této "práci " hrdě nehlásil a kdyby se nesnažil prosazovat v hodně důležité funkci.

3 0
možnosti

A on snad soudruh Ondráček kvůli své minulosti zařezává někde v kotelně, nebo v maringotce u studnařů ? Ne, je členem Poslanecké sněmovny, placeným štědře z našich daní, a bez kouska sebereflexe a občanské slušnosti se dere i na funkce, kde není vítán. Navíc stylem "dveřmi ho vyhodíš, oknem se ti vrátí". :-/

13 2
možnosti
Foto

Je vám jasné pane Stehlíku, že píšete o člověku, který má pro výkon své funkce madát z demokratických voleb? Můžete si o něm myslet své, ale to je asi tak vše co můžete. Všechno ostatní je přes čáru.

0 6
možnosti

Když už velkoryse přiznáváte každému právo na názor a jeho prezentaci, přiznejme ho i těm, kdo jsou pobouření kovaným komunistou v čele orgánu pro kontrolu policie. Nikdo soudruha neřeší ani nezabírá, nikdo mu nebere jeho mandát ani ho nezpochybňuje. Jde jen o střet názorů.

P.S.: volba toho komunistického fízla vypovídá nejvíc o tom, co jsou někteří naši poslanci schopní udělat pro udržení moci. Snad se na to nezapomene

9 0
možnosti

:-) oprava automatických oprav: neřeší-> nevěší nezabírá->nezavírá

0 0
možnosti

J78i20r19i 27B68o56r

3. 3. 2018 11:20

Víte,ona ta vámi hájená demokratická volba předsedy výboru,by jenom prachsprostý politický handl dalších bolševiků v čele s Babišem. ( jejda,asi jsem sluníčkář)

12 0
možnosti

Ano, protože nemá vyhobujici kadrovy profil. Na to bychom rezignovat neměli.

1 0
možnosti
Foto

Bylo mu tehdy 20 let. Stačí, že Ondráček je členem zločinné organizace KSČM. Místo, aby řekl, omlouvám se všem, kterým jsem ublížil, bylo mě tehdy 20 let a byl jsem hloupý. To neřekne, ale řekne, že se za svoji minulost nestydí a nic by na ni neměnil. V samosprávě a ve státním sektoru by prověrku nedostal, vzhledem ke své minulosti, jak je vidno u poslance to nevadí.

14 1
možnosti

Nechápu, pane Trojane, čemu se divíte. Za totáče špatný kádrový profil byl prostě malér. To vás hodilo na vedlejší kolej, někdy i slepou. Jasně, jsme demokraté a ne jako oni, ale člověk musí bejt taky trochu sviňa. Ke kotníkům ještě dokopneme a střílet do pěšáků umíme náramně. A Ondráček pěšák byl, jen udělal tu chybu, že nepřevlékl kabát a přitom to bylo tak jednoduché. Překabátěné komouše najdeme všude. V senátu, justici, parlamentu, v médiích ve vládních agenturách a nikomu to nevadí. Všichni tací, když se to tu politicky lámalo, stáli za záclonami svých sekretariátů, kanceláří, učeben a koukali, jestli to ti pitomci v bílých přilbách na ulicích zvládnou nebo ne. No a pak jen vyměnili v klopách rudé stužky za trikolóru a dnes mnozí z nich při slavnostních chvílích stojí opět na tribunách a ani se nečervenají.

7 0
možnosti

J29a12n 45R97u29d72a

2. 3. 2018 22:10

Nevšiml jsem si, že by někdo zpochybnil Ondráčkovo demokratické zvolení do Poslanecké sněmovny i do čela výboru pro kontrolu GIBS. To ale neznamená, že "musíme být nadšeni" ze zvolení tohoto nomenklaturního mlátiče demonstrantů mj. jsem byl také jedním z nich a je mi z toho od žaludku opravdu šoufl....

10 0
možnosti
Foto

Tak to já si všiml zpochybňovačů hned několikrát. Stačí si projet pár profilů u STANu, TOP09, ODS, KDU-ČSL nebo i Pirátů a to nemluvím o slavné Horáčkově výzvě. Jedna věc je zklamání z výsledků voleb a druhá věc jsou řeči o ohrožené demokracii. Ohrozit demokracii svobodnými volbami nelze, ale jejich zpochybňováním ano. To je jakoby nekdo ve sportu prohrál a pak začal křičet, že to neplatí. Což se teď v případě Ondráčka analogicky děje. Říkají že nemůže vykonávat funkci, přitom má oproti ostatním jasný mandát. Tak k čemu jinému než k tomuhle tu demokracii máme.

3 11
možnosti

Vám nevadí, že svého tehdejšího působení nelituje, nedistancuje se od něho?

7 0
možnosti
Foto

Nikdo kdo jen plnil rozkazy se mi nemusí za nic omlouvat.

4 13
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS