Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomas Trojan: podle knihy kdo víc vsadí ten víc bere z roku 2002, kde Horáček odpovídal na otázky dostal modrou knížku tak, že měl falešnou epilepsii.

0 0
možnosti

Taky jsem "kripl", ale ty, co vyloženě chtějí být vojáky bych v tom podpořil. Proč ne?

0 0
možnosti
Foto

uf...generál ve výslužbě...dobrý. Mi je ouzko. Že se v armádě pořád ještě dneska pohybujou vymetenci, kvůli kterým si chytrý kluci šli tenkrát skoro radši hodit mašli, nebo udělali cokoliv, aby jim někdo tvýho ražení nevelel... dobrý. Kdybys čirou náhodou v armádě byl, budu volit Horáčka, jako že to neni uplně muj typ, že snad první na ráně změní věci a vypakuje tě z armády hned druhej den po prezidentský přísaze. Kdyby něco ... diskutuješ neuvěřitelně strašně, takže potvrzení.

4 0
možnosti

P90e28t57r 74U30h47e43r

11. 1. 2018 22:29

Radko, žádný generál, jen ubohý prudič, co nedělá nic jiného, než že prudí komunální politiky, vyřvává nesmysly, ale přímého kontaktu se bojí jak čert kříže.

1 0
možnosti

Je dost rozdíl sloužit v socialistické a nynější armádě. To Vas nenapadlo?

1 0
možnosti
Foto

Mě to teda nenapadlo a vůbec mě to nezajímá, nevím jak ostatní. Mě zajímá pouze to, jak on ten Michal přišel k tej modré knížce, když je tak strašně zdravej. ;-D ;-D

2 0
možnosti
Foto

Myslíte tu armádu, které velí baba?

0 0
možnosti

Byl to sen každého chlapce, sloužit v armádě míru.;-D Jsi proti, tak jsi lempl.

4 0
možnosti

Náš současný vrchní velitel vojsk, teoretický hrdina protinacistického i protikomunistického odboje, který s oblibou trousí moudra o tom, kam poslat vojáky, má taky modrou knížku.

A Horáček říká, že to má být umožněno tomu, kdo chce. On že nechce. Já taky nemám problém s tím, aby lidi hráli fotbal, i když ho sám hrát nechci. Vy razíte jiný životní postoj?

2 0
možnosti
Foto

J24a87k15u48b 56R96o83t44h

11. 1. 2018 15:26

On razí evidentně postoj - Nic nevím, nezajímá mne to, ale budu o tom psát, i když se ztrapním. :-/

0 1
možnosti
Foto

K15a83r92e28l 53M41á70d76l28e

11. 1. 2018 15:03

Rozhodně se nechystám volit Horáčka (leda že by nějakým zázrakem byl v druhém kole proti Drahošovi), ale modrá knížka je to poslední, co bych mu vyčítal. Autor tohoto článku možná pochází odněkud, kde se říkalo "Kdo nebyl na vojně není chlap", ale v mém okolí se závidělo všem, kteří si "modrou" dokázali zařídit.

1 0
možnosti
Foto

Vážně? To se všichni jako Horáček prohlásili za hrdinu nebo jen nerozumíš psanému textu? Horáček padělal výjezdní doložku, koupil si modrou knížku, jezdil na Západ, žil si jako král a do toho ještě veksloval s valutama jako každý jiný. Jeho minulost je daleko pestřejší než se jí snaží vykreslit v té své radikálně transparentní pohádce.

2 0
možnosti

Boze to je ale blabol. Podle fotky autor nevi ani to, co byl braneckej kurz a bude neco mektat. Myslim, ze by autor neprezil ani ten, natoz vojnu.

7 0
možnosti
Foto

Kripl s modrou knížkou už přece armádě velí...;-DNebo u Zemana je to něco jiného...?

3 0
možnosti
Foto

A máme ministryní obrany v sukních: Ta ani modrou knížku nepotřebovala.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2415x
Sděluji světu své postřehy, protože můžu.

Seznam rubrik