Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Člověče, než s tím jdete na veřejnost, dejte to někomu přečíst, ať opraví chyby.

1 0
možnosti
KH

Nejen gramatiku, ale i fakta a lži.

1 1
možnosti
PB

P70e55t32r 82B38r67o11ž

22. 12. 2017 10:32

Bože... byly jsme blbí, helmy utíkali... ?!

9 1
možnosti
JK

Taky: Strach šel z tajnejch, to "byly" panečku svi.. Nebo: prostě jen "mladý lidi".;-D

To jsme se se ženou fakt dost nasmáli.. ;-D Vystihuje to úroveň autora.

Ale co naplat. Ty hrubky, to je maličkost. Horší je, že autor ve svém článku

o demonstracích v 89tém lže stejně, jako když Rudé Právo tisklo.

A že obhajuje takové grázly, jako byl Ondráček.

Fakt nechápu, co ho k tomu vede.

17 3
možnosti
LJ

L59u27d36ě14k 96J22a27š37a

22. 12. 2017 8:12

BYLY jsme mladý a blbý. první věta vyjadřující inteligenci pisatele. Nejenže píše blbě česky, ale vůbec nechápe, wo co go. Člověk s tak malým přehledem by měl mít zakázáno psát své názory :-/:-/

13 4
možnosti
JS

Miluji "osobnosti", kteří vědí "wo co go" a dokonce ještě nezapomněli češtinu.

4 1
možnosti
RC

Jako kdyby tady mizely příspěvky. Kompletně, bez historie. Přitom ve smazaných mám 0.

5 0
možnosti
JK

Ono to zapadá jedno do druhého. Bolševik (resp. jejich příznivec, to vyjde na stejno) tady řádí. Nechává cenzurovat za maličkosti.. přitom sám je vůči názorovým prodemokratickým oponentům sprostý. :-/

5 1
možnosti
JK

Větší snůšku demagogických blábolů o době kolem tzv. Palachova týdne a o tehdy tvrdě zasahujících policistech jsem ještě nečetl. Stačilo si přečíst už jen pár prvních vět a o autorových intelektuálních (i morálních) kvalitách mi bylo celkem jasno.

Pro ty, kteří snad přehlédli, cituji z úvodu: "Jak to ale bylo doopravdy. Tak zaprvé v té době jsme byly mladý a blbý .... Fakt síla, že ?! 8-o;-D.

A ještě k těm tehdejším policistům (a to je určeno pro dnešní mladé lidi, aby se nenechali oblbnout zdejším demagogickým blábolením nejspíše za účelem zpochybňování činů našich soudruhů v době normalizace).. Tehdejší policajti (v bílých přilbách) na demonstracích opravdu jen neutíkali, jak se vám tady snaží autor nalhat. Myslím si, že autor asi ani žádnou tehdejší demonstraci nezažil. To by tady asi takto neblábolil. A jestli byl, tak leda také v bílé přilbě.. po boku svého ještě prolhanějšího soudruha Ondráčka.

22 4
možnosti
Foto

Možná jsem v tom článku zapomněl zmínit ještě jednu podstatnou věc. Strach má velké oči, a to bylo všudypřítomné, hlavně na kamerách. Třeba takový zásah na CzechTeku byl daleko brutálnější, než to co se dělo na těch rádoby brutálních demoškách. Lidé tam nebojovali s obušky, ale se svým vlastním strachem. To, že mnozí ještě dnes rádi přehání, mě ani nepřekvapuje. Hald většina byla podělaná strachy a následky jsou v médiích vidět dodnes :D :D

5 10
možnosti
MV

Takže možná kvůli takovým, co "vyhráli" na Palachově týdnu pak na Národní poslali červené barety. A ti už mlátili ne ty, co "vyhráli" a co "byli znudění", ale ty, kteří měli holé ruce a o něco jim šlo. I pan Trojan je hrdina své doby.

3 3
možnosti
JK

Takže posera bude šéfovat bezpečnosti, hlavně opatrně, pokud na něj někdo trochu houkne, tak zase zdrhne. Však ho taky komouši brání v šiku, aby ho náhodou nikdo neoslovil a nezpůsobil mu nervové zhroucení.

Podobných bázlivců majících strach z minulosti je nyní v parlamentu řada. Bojí se právem, ono pokud máte na někoho takovouhle páku, pak je ovládání snadné.

Věřím, že drtivá většina voličů co těmhle poserům hodila lístek vůbec netušila, co jsou zač.

6 2
možnosti
Foto

O45t84a84k73a19r 64S60e90k63l

20. 12. 2017 6:53

Tak jsem si otevřel diskuzi , "doporučované" a zjistil jsem . že - chudák Ondráček byl mladý , malý ,mřenka , mlátil jakoby bez zájmu a vlastně vůbec nemlátil a byl tiskový mluvčí ( nemuseli být tito obzvlášt uvědomělí ?)

Teď je sice starší , statný a z té arogantní huby mu nevypadlo nic , vůbec nic ani vzdáleně připomínající omluvu.No nic ,mřenka.

Dál jsem zvěděl od pana H. , pansofila , který všude byl svým čtyřlitrovým osmiválcem , že v byvším NSR v roce 68 nevyčítali bývalým nacistům jejich temnou minulost.....Mno , hmmm

Máme estébáka premiéra , exkomunisty prezidenta a předsedu Senátu , kované komunisty nebo prapodivné SPĎáky předsedy parlamentních výborů ......

Já to tady asi nějak dožiji , ale ne málo mladých po dokončení studií míří pryč a vůbec se jim nedivím.

22 1
možnosti
RC

Mnozí mladí míří pryč ale pravděpodobně ne kvůli politice samotné. Podle četných názorů ji zřejmě mají u zadele.

3 0
možnosti
Foto

R^

Národ si zvolil prominentního estebáka za premiéra, přes 90% voličů volí politiky, kteří mají velmi blízko k bolševickému smýšlení a chceme tu řešit, že někdo ve 20 byl členem pohotovostního pluku, kam byli strčeni snad všichni policejní rekruti ať už měli smýšlení jakékoliv.

10 4
možnosti
JK

Fakt nechápu, proč bychom probůh neměli řešit minulost soudruha,

který je na tom myšlenkově na úrovni Husákovi normalizace

a nyní se s tou svou zvrácenou ideologií dokonce cpe do vysokých funkcí.

7 5
možnosti
RB

Asi jdu proti proudu ALE: nikdy nebyl trestne stihan, má bezpečnostní prověrku na prisne tajne. ...... Uvedu jeden protiklad. Jisty pan Berbr co dela do českého fotbalu je usvedceny STBak. Sam to ani nepopírá. Nový šéf fotbalu Malik dnes řekl, že ho jeho minulost nezajima. A do fotbalu posíláme z našich daní. Otázka zni. Tohle vam nevadí?

17 3
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2415x
Sděluji světu své postřehy, protože můžu.

Seznam rubrik